Τ  Ο      2ο     Γ  Ε  Λ  ΝΦ   Π  Α  Ε  Ι     Θ  Ε  Α  Τ  Ρ  Ο

25 Φεβρουαρίου 2024

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,                                           

Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του σχολείου μας προτείνει για τα παιδιά μας & τους γονείς ή κηδεμόνες τους μία από τις θεατρικές παραστάσεις που έχουν συζητηθεί πολύ τα δύο τελευταία χρόνια «Η άνοδος του Αρτούρο Ούι» του Μπέρτολτ Μπρεχτ στο θέατρο ARK, σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη με τον Γιώργο Χρυσοστόμου σε μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Ένα αριστουργηματικό μείγμα σάτιρας, πολιτικού σχολιασμού και σκοτεινού χιούμορ, ένα έργο-καλλιτεχνική μαρτυρία για τους κινδύνους της ανεξέλεγκτης εξουσίας και τους παραλληλισμούς που κάνει με ιστορικά και σύγχρονα γεγονότα.

Έχουμε κάνει (εδώ και δύο μήνες περίπου) προκράτηση εισιτηρίων για την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα έναρξης στις 20:00.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 20,00 ευρώ για ενήλικα & 18,00 ευρώ για τα παιδιά μας.

Το ΔΣ του συλλόγου μας αποφάσισε για τα παιδιά του σχολείου μας & τους γονείς ή κηδεμόνες που θα τα συνοδεύσουν να χρηματοδοτήσει 6,00 στο κάθε εισιτήριο έτσι ώστε η τελική τιμή θα διαμορφωθεί ως εξής:

Ενήλικες στα 14,00 ευρώ και για τα παιδιά στα 12,00 ευρώ.

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε να στείλετε ακριβή αριθμό ατόμων (όνομα παιδιού, τμήμα, όνομα γονέα ή κηδεμόνα συνοδού) το αργότερο έως την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στο email του συλλόγου είτε στο προσωπικό email της προέδρου.

Τα χρήματα θα πρέπει να τα έχουμε συγκεντρώσει το αργότερο έως την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 γιατί θα πρέπει να καταβληθούν στο θέατρο τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν (επιστροφή χρημάτων δε γίνεται παρά μόνο αλλαγή σε ονόματα).

Θα κρατηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις κρατήσεις των εισιτηρίων μιας και,  λόγω της μεγάλης ζήτησης του έργου, ο αριθμός κράτησης δε μπορούσε να είναι μεγάλος.

Τα εισιτήρια θα δοθούν έξω από το θέατρο την ίδια μέρα της παράστασης από εκπροσώπους του συλλόγου που θα βρίσκονται εκεί στις 19:15.

Εκπρόσωποι του συλλόγου μας θα βρίσκονται στο σχολείο μας αυτή την εβδομάδα καθημερινά πλην Τετάρτης από 09:30 – 11:00 για τη συλλογή των χρημάτων.

Είναι μία παράσταση που συζητήθηκε περισσότερο από όλες τη σεζόν που μας πέρασε. Καθόλου τυχαίο, καθώς λειτούργησε σαν συγκλονιστική υπόμνηση της σύγχρονης ανόδου του φασισμού.

Ευελπιστούμε στην ανταπόκρισή σας

Το ΔΣ του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας.

Email Συλλόγου

Sylgon2gelnf@gmail.com

Email προέδρου Γεωργίας Παπανδρεοπούλου – Μαρτζάκλη

Papandreopoulou.georgia@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6976622014